ITpro.no: Ny Samsung Galaxy i august

July 29, 2012 by  
Filed under Every thing you Need to Know

Samsung vil slippe en ny enhet under Galaxy-navnet i midten av august – men så langt er det ingen som vet om det er en ny smarttelefon, en tablet eller noe annet.

Vi skal ikke lenger tilbake enn til mai, hvor Samsung offisielt annonserte den nye Galaxy S III, som den nyeste smarttelefonen under Galaxy-navnet. Denne Android-telefonen har allerede blitt en massiv salgssuksess både i USA og Europa. Nå skal Samsung være klare for å slippe en ny enhet under Galaxy-navnet.

Datoen for annonseringen skal ifølge Engadget være satt til 15. august, etter at utenlandsk presse har fått en “hold-av-datoen”-invitasjon for annonseringen av dette mystiske produktet. Ingen annen informasjon er lagt ut av Samsung.

Som seg hør og bør, blir det selvsagt spekulasjoner og rykter rundt slike mystiske lanseringer. Blant annet tror mange at det er Galaxy S Blaze Q som blir lansert, som skal være en Android 4.0-smarttelefon med uttrekkbart fysisk QWERTY-tastatur.

Vi tror forøvrig at det er lite sannsynlig med en ny smarttelefon, siden Galaxy S III ble lansert for kun to måneder siden. Mest sannsynlig er det Galaxy Note 10.1 som blir annonsert. Dette nettbrettet ble introdusert i februar, men har siden den tid fått en real oppgradering, blant annet med en ny Exnyos Quad-prosessor istedet for Dual-core. I tillegg inkluderer den nå en S-Pen som kan brukes på skjermen. Spørsmålet er om skjermen på Note 10.1 vil være like god som den nye Ipad, Asus Transformer Pad Infinity eller Acer Iconia A700.

Som gjort kjent tidligere, vil Samsung gi bort en Galaxy Note 10.1 til en heldig applikasjonsutvikler som sender inn sitt arbeid innen konkurransen slutter i august. Derfor er det sannsynlig at Galaxy Note 10.1 er enheten som blir annonsert i midten av august.

Uansett produkt, har Samsung allerede hatt stor suksess med sine Galaxy-produkter i senere tid, og det er ingen grunn til bekymring for at det skal bli et dårlig produkt.

Kilde: Engadget.com Sender din rapport, vennligst vent…

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!